De ce să alegi Young Living?
Procesul de distilare utilizat de Young Living garantează calitatea datorită testării aprofundate realizate de specialiști.
Calitatea este ceva ce se poate măsura și cuantifica, așa că în fiecare pas al procesului, Young Living evaluează calitatea uleiurilor. Încă de când se plantează sămânța unei plante și până la sigilarea sticluței de ulei esențial, Young Living se asigură că tu vei avea parte de cel mai pur ulei esențial, așa cum te aștepți. Aceasta este promisiunea lor, că vor livra calitate de la sămânță până la sigilare.
Procesul de obținere al uleiurilor esențiale
Sămânța: Experții licențiați verifică identitatea și calitatea seminței.
Recolta: Plantele sunt ținute sub observație pentru a putea determina timpul optim de recoltare.
Post distilarea: GC (Gas Chromatography) este un proces folosit pentru a determina compoziția moleculară a uleiului. Se realizează pentru a verifica și testa calitatea și pentru a observa variațiile naturale datorate timpului de creștere al plantei și condițiilor de recoltare.
Producția: Testele realizate pe uleiuri esențiale pentru a le verifica puritatea, intensitatea și siguranța:
- FTIR (Fourier Transform Infrared Spectroscopy – Spectroscopia în domeniul infraroșu) este un test efectuat asupra uleiurilor pentru a identifica grupările funcționale polare din structura moleculelor compușilor organici. FTIR măsoară rezistența legăturilor atomice din ulei, stabilind o amprentă pe care o putem apoi compara cu cea standard.
- Proprietățile organoleptice: Personalul calificat și antrenat realizează o examinare a aromei, culorii și texturii uleiului.
- Rotația optică: Unele molecule cauzează rotația luminii într-o anumită direcție. Acestea se numesc molecule chirale. Trecând un fascicul luminos printr-un ulei esențial, se determină chiralitatea uleiului, ceea ce ne ajută la descoperirea eventualelor alterări apărute.
- Indexul de refractare măsoară refracția luminii printr-un ulei esențial, oferind informații despre ulei ca și întreg. De exemplu, din moment ce toate mostrele dintr-un anumit tip de ulei conțin aceleași molecule, toate mostrele din acel ulei vor modifica lumina în același mod.
- Gravitația specifică măsoară densitatea relativă a uleiului comparată cu apa, oferind un parametru general pentru măsurarea autenticității uleiului.
- GC (Gas Chromatography) este un proces folosit pentru a determina compoziția moleculară a uleiului. Se realizează pentru a verifica și testa calitatea și pentru a observa variațiile naturale datorate timpului de creștere al plantei și condițiilor de recoltare.
- Testare microbiologică: Testând microbiologic uleiul, se determină că nu există bacterii dăunătoare în uleiurile esențiale.
- ICP/MS (Inductively Coupled Plasma/ Mass Spectometry – Spectometria de masă) este utilizată pentru a determina dacă sunt prezente metale grele în uleiurile esențiale.
Post producția: După ce uleiurile au trecut toate testele, acestea sunt supuse unui test adițional care asigură faptul că mereu cantitatea produsului din sticluțe se potrivește exact cu eticheta.
Produsul ajunge în mâinile tale
Young Living furnizează uleiuri esențiale testate pentru tine, cu scopul de a asigura 100% satisfacția ta ca și client.